Föreläsningar

IMG_3057Som ung företagare, ungdomsledare, glädjespridare och ryttarinna är jag oerhört glad att få inspirera och peppa såväl unga som gamla i min omgivning.

Det jag vill dela med mig av är min drivkraft av att alltid se saker och ting positivt. Hitta förmågan att tro på sig själv och våga chansa. Jag kommer mer än gärna ut till er och föreläser. Tillsammans kan vi sy ihop koncept utifrån era önskemål.

Värdefullt
I samarbete med Sisu VSIF är jag ute och föreläser och pratar om vision, värdegrund och ledstjärnor i föreningar, ungdomssektioner och klubbar. Det blir diskussioner och gruppaktiviteter för att stärka gemenskap och teamkänsla bland gänget samt att få ett fortsatt gott arbete i föreningens anda.

Ungt Ledarskap
Att få inspirera och inspireras av alla dessa unga krafter är ett lyckorus i sig. Att man genom glädje och gemenskap kan få ut så mycket mer än bara ploj och skoj.
Lärdom, ansvar och engagemang väcks.  Att vägleda och lära ut genom en positiv attityd och uppmuntran är för mig a och o inom ledarskapet.

“Att ha kul är nyckeln till framgång”

Min tanke är nu att inspirera och motivera er för ett fortsatt gott ledarskap och påverkan inom barn och ungdomsidrott.

Med fokus på glädje och gemenskap, positivitet och god sammanhållning kanske ni tillsammans med mig sätter upp klubbens ledstjärnor. Vad står ni som förening för? Vad innebär teamkänsla?  Vad får dig att må bra på din klubb? Många viktiga frågor som sätter igång tankar och idéer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam