Både företaget och jag själv har ‘vuxit sista två åren

För två år sedan oroade jag mig denna dagen för morgondagen, jag skulle operera mina underben för andra gången och fick därmed inte rida på en månad. I samma veva var det invigning på ridhuset och jag fick ställa in ridlägret jag hade planerat att ha..

En månad efter satt jag i sadeln och var sådär härligt lycklig som ni ser på bilden ovan, det jag inte visste då var att jag hade en korsbandsskada som skulle hålla mig ifrån hästryggen i över ett år.

Men trots det har det hänt mycket i ridhuset, evenemang med flera hundra besökare, clinics, pay and jumps och flertalet ridläger. Dessutom proffsiga tränare som är här regelbundet.

Idag rider jag äntligen igen och inte minst i vårt alldeles egna ridhus. Imorgon är det ridläger och jag går utan några problem, första hösten på två år utan kryckor,  jag har inte ont – bara det är en ovanlig känsla. Det ser ljust ut just nu och det är fruktansvärt skönt att kunna skriva och känna det.

På två år har det hänt mycket med verksamheten och mitt lilla företag. Det växer och händer grejer hela tiden vilket är otroligt kul. Och känner ni mig rätt, så vet ni att jag tänker stort… med det sagt får ni helt enkelt vänta, se och följa mig i min fortsatta utveckling både med mig själv, verksamheten och gården- tills dess, kan jag i vart fall stolt blicka tillbaka och glädjas åt hur mycket kul vi haft i ridhuset och vad vi faktiskt åstadkommit.

Stort tack också till min mamma & pappa som hjälpt mig göra detta möjligt + brorsorna då! :)

 

 

This entry was posted in Inspiration, Manegebygget!, MG Horse. Bookmark the permalink.