Beundrar alla mina fina hästar

IMG_5829 IMG_5848 IMG_5826 IMG_5804

 

Ja, jag är faktiskt mäkta imponerad av alla mina hästar just nu. Alla de 7 som jag har hemma. Dom kan hoppa högt dom kan hoppa lågt, dom kan springa snabbt och dom kan gå lugnt. Alla gudomligt snälla i all hantering, lugna och trygga men ändå med tryck och go att kunna leverera bra ridning.

Dom kan gå med mindre erfarna ryttare och därefter hoppa större banor med andra elever. Jag är så stolt över dom!

Springy Timmy, – B ponny 9 år som var skygg är numera “ridskoleponnyn/tävlingsponnyn”. En ryttare som enbart ridit ett fåtal gånger rider han kanon och han trivs som fisken, sen hoppar han käckt som tusan och har nu en tävlingasryttare som vill ge sig ut på honom.

Blue Eyed Ghost – C ponnyn 14 år snällare ponny får man leta efter, kan lika gärna klippa en bana på 1 meter som att ta första galoppen med en nybörjare.

Molly – C ponny 6 år, helt fantastisk! Älskar henne, hoppar banor på 110, superfin på marken och sååå snäll att rida ut på! Vem som helst kan rida denna blivande superponny.

Corcoran, d ponny 9 år, en riktig klippa och topponny, finns bara gott i honom, lika bra på dressyr som hoppning, hoppar allt i sin väg och älskar livet, snäll med barn!

Rahara Jake, d ponny 8 år, han blir bara bättre och bättre för varje dag! Jag älskar att rida honom. Välriden på marken, otrolig gång och en klippa i allt, en toppenponny för alla discipliner.

Maggy, d ponny 7 år, en oslipad diamant, fullkomligt orädd och älskar att hoppa, snygg att se på och har mycket att ge.

Helens Opal, d ponny 8 år, en favorit! Oerhört välskolad inom både hopp och dressyr, fantastisk Scoop, ridbarhet utöver de vanliga och en underbar häst!

Jag säger det igen, jag blir stolt över alla mina fina hästar, knappt så jag vill sälja någon, men jag ser fram emot att få följa dessa fantastiska hästar ihop med sina nya kommande ägare.

Hör av er 0735353786

This entry was posted in MG Horse, Saluhästar. Bookmark the permalink.