Många roller och späckat schema 

  

Än en gånger många järn i elden. Och rent spontant kanske lite väl många just nu… Men någonstans är det mitt sätt att hitta på massa nya saker när det annars är lite tufft omkring mig.. Vet att det inte är bästa lösningen.. Men jag jobbar på detta! 

Sitter nu med planering av 7 hästar, träningar, tentor, slutspurt i skolan, Hoppet mot cancer, division 1 final, MG Ridecamp, rehab och lite vila på de . Ett rejält pussel att få ihop.

Varit späckade dagar denna veckan.. Tenta, begravning, nya hästar från Irland, gym, fakturering, coachingmöte, plugg, div 1 träningar, planering HMC, plugg, redovisning och inspirationsföreläsning igår som jag var med och höll i..

Ibland hamnar man i perioder med mycket att göra. Väldigt mycket att göra. Men snart blir det lugnare och det ska bli väldigt skönt att kunna varva ner lite. Det behövs, Återhämtning.

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.