Dag 330 av 365 – Tillbaka till sadeln – Tuff svacka att ta sig ur!

(null)När man tror att man är alldeles intill slutet av sin långa rehabresa och snart är hel och kan börja göra allt det där som kretsade i sin tidigare vardag.. Men sen plötsligt vänder det igen, till det sämre och allt blir mörkt för en. Nästan så man tappade hoppet litegrann.

Det har varit en oerhört tuff månad, framförallt psykiskt. Men också med värk och smärta i knät. Min dröm och längtan om att vara tillbaka i sadeln den 24 mars är nu allt längre bort för mig. Jag har fortfarande ett väldigt svagt knä, där man måste ta en dag i taget..

Det har varit så svårt att acceptera och inse sanningen.

Efter förra Thailandsresan hann jag komma hem, vara grymt bra i fyra, fem dagar sen fick jag ett rejält bakslag. Så en hel månad med kylförband, lätt rehab och så mycket vila som möjligt… Urtråkigt..

Men, jag börjar smälta det hela och försöker tänka positivt igen;) …

Magnetröntgen visar en viss förändring på menisken, men det är troligtvis ärrvävnad som man ser ifrån den tidigare meniskoperationen.

Efter mycket snack med läkare och experter har vi alla konstaterat att den nya Thailandsresan ligger perfekt i tajming! Vila och återhämtning..! Värme och förhoppningsvis lite lugnare tempo..

Så troligtvis är det bara det där förbaskade brosket som spökar, och då är det just vila som krävs för att de ska återhämta sig på bästa sätt..!

Hoppet är tillbakaoch därmed tron om att knät ska bli bra utan ytterligare ingrepp.

Som tur är bygger jag muskler ganska snabbt vilket är väldigt bra för knät. Så så fort jag är lite bättre är det bara att ‘sakta bygga upp igen. Tålamod är nog mitt nya ‘favoritord….

Och min nya insikt är att det får lov att ta tid.. Hellre ge knät den tid de behöver än att brassa på och få nya bakslag.

Det kommer bli bra!

This entry was posted in Inspiration, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.