2014 – Tuffaste året någonsin

IMG_8738.JPG31 Nyår
Detta kan ha varit ett av mina tuffaste år i mitt nu 23 åriga liv. Men också de år jag kommer blicka tillbaka på och tänka “hur fan klarade jag de?!”

Det gör mig stolt, stolt över mig själv. Och en beundran över hur mycket man som människa kan tackla utan att fullkomligt kollapsa..

Trots alla årets motgångar har jag tagit mig igenom de svåra, byggt upp nya företagsidéer, utvecklat hästverksamheten och börjar en 3 årig högskoleutbildning!

Det har varit många motgångar i form av skador, operationer, dödsfall, sjukdom och helt ärligt den stora “livsförändring” jag tvingats genomgå tack vare korsbandsoperationen.

Året inleddes med ovisshet om knät, vilken i sin tur ledde till 3 operationer och ett år av rehab. Ingen ridning. Sjukskrivning. Allt vändes upp på ner.. Hästar som fick säljas osv osv..

Att vara mitt i sitt esse och sen få reda på att man inte får rida på över ett år tar minst sagt hårt på en..

Två Inställda resor pga skada och operationer och jag blev “ensam” kvar hemma..

Fram emot vårkanten när jag äntligen kunde släppa kryckorna efter första korsbandsoperationen vände lyckan snabbt då min älskade mormor lämnade oss… Det var tufft och oerhört jobbigt. Strax därefter blev farfar svårt sjuk och hamnade på sjukhus ett tag vilket heller inte gjorde sommaren till det bättre!

Fy fan va livet kan gå upp och ner. Det är verkligen ingen dans på rosor.

Men som sagt, jag har tagit mig igenom de och har förmodligen blivit både klokare och starkare!

Jag har lärt mig både de ena och det andra om mig själv och ser saker och ting på ett annat vis nu..!

2014 är året där jag verkligen ställdes på prov.. Galet år. Sjukt. Med stor famn välkomnar jag 2015 och hoppas återigen på att de ska bli “mitt år”..

Gott nytt år på er allesammans❤️

This entry was posted in Mich - Tycker och tänker. Bookmark the permalink.