Ett år sen jag invigde mitt EGNA Ridhus!

 

IMG_6839.PNG

Jag minns dagen som om den vore igår, första dagen jag fick rida i mitt alldeles egna ridhus när de stod färdigbyggt! Vilken känsla!! Vi invigde de ett par veckor tidigare men jag lyckades ju åka på en operation i underbenen så fick inte rida på en månad…

Ett har nu gått sen den där dagen, då leendet på läpparna sent ville avta! Där stod det, vårt ridhus som vi så länge kämpat för..!

Desto värre har jag ju inte själv kunnat nyttja de så mycket detta år.. Kan nästan räkna på fingrarna hur många gånger jag ridit där..

Men, många aktiviteter har vi haft av alla dess sorter! Elittränare inom både hopp och dressyr som regelbundet håller träningar, Pay and Jump, Clinics, läger, inspirationskvällar osv! Helt fantastiskt egentligen!!

Nästa år, har jag en större vision med all aktivitet i ridhuset och förhoppningsvis är jag kry nog i mina ben att jag själv kan få börja rida!!

Säger det igen, jag ser fram emot 2015!!

Läs gärna texten nedan, dagen då jag för första gången kunde rida i ridhuset!

LÄS HÄR 

Och återigen – Tusen tack till alla som hjälpt till att bygga huset, + familjen som gjort de möjligt!!! Kärlek!!

This entry was posted in MG Horse. Bookmark the permalink.