Läskigt nära en olycka!

IMG_6443.JPGJu mer jag grubblar desto gladare blir jag och dessutom inser jag vilken tur jag, eller Vi har haft!

Igår när vi körde hem ifrån clinicen började de plötsligt låta en väldig massa om bilen, det kluckade och klonka i den.. Så vi fick köra till sidan.. Jag kunde inte bedöma något direkt så jag hoppa in igen och körde vidare..

Kom inte särskilt långt, kanske 50 meter. Hela bilen skumpade runt och det kändes nästan som att den galloperande fram. Väldigt konstigt..!

Snabbt igen, på med alla lampor och grejer, ut å känns och klämma, däcken såg bra ut och jag fattade ingenting. In igen, körde 10 meter. Vi behövde verkligen hjälp!

Vi var då nära Lindome men hade aldrig kunnat ta oss hela vägen till Kållered. Så där stod vi, mitt i en kurva med en bil som blinkade hej vilt och började fundera på hur vi skulle kunna ta oss hem.

Då kommer en fullknökad bil med ett gäng ungdomar förbikörandes. Stannar, och frågar om vi vill ha hjälp!

Grabbarna ut ut bilen och snabbare än jag han knappa numret till pappa såg de att däcket höll på att ramla av!! Muttrarna hade släppt och däcket var helt löst!

Galet!

Men, inga problem där inte. Killarna in i sin bil, hämta verktyg å grejer å tillbaka till min. Skruva, fixa och dona och vips satt däcket på plats!

Så hjälpsamma och Goa människor! Sånt gör en så glad, att de finns sådana ärliga och härliga människor som hjälper till och ställer upp för andra! Med sig fick dom bara en liten hundring, det var de enda jag hade på mig..

Glömde helt av att ta nummer å uppgifter, men jag vet att dom var ifrån Anneberg och skulle till Alingsås och köpa burgare på Max.. Och dom körde en vit Volvo..!

Ett superstor tack till er! Alla grabbarna och tjejen som hjälpte mig oss sent igår kväll att få på däcket på Min bil och att vi kom hem helskinnade. TACK, det var guld värt!!

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.