Jag mötte Pajen!

image

 

Det var så roligt, för i förrgår då jag kom in på Gråbo Ridklubbs infart, parkerade bilen och gick in mot anläggningen, såg jag en hästbakdel som jag mycket väl kände igen..

Jag ropade lite smålöjligt med min gälla röst, “Pajen, Pajen..”

Å vips så vände han sig om, Pajotter Van Het Schietshof, c ponnyn som jag hade hemma på tillridning och försäljning för många år sedan, jag tror det var 2008, 2009 någon gång! Han kände igen mig! Det tror jag iallafall eftersom att han vände sig om mot mig.

Jag gick vidare in och träffade ordföranden på Gråbo samt en inackorderad. Jag frågade om det var Pajen som stod där på baksidan och visst var det de. den inackorderade var ägaren till honom! Så jag fick höra en del smått och gott om honom. :) Så kul! Han såg så nöjd och glad ut där han stod så det var härligt att se.

Världen är bra liten alltså.. =)

This entry was posted in Tillridning. Bookmark the permalink.