Stor Partydag..


Är det nog idag för många därute, framförallt av de “yngre slaget”.

Jag är inte direkt gammal i gatan jag själv heller, men tonåren är allt över. Då allt var spännande och nytt och man ibland för första gången skulle prova på något. Jag har tagit steget ifrån de nu men förstår hur många unga nu har förväntningar, planer och inväntar En festlig kväll.

Min valborg kommer ej att firas med dunder och brak. Står mycket häst på schemat imorgon samt att Ingela ska hjälpa mig med fotografering av stallet och hästarna. Istället ska jag hem till lite goda vänner, mysa och prata tjejsnack!

Men till er då, som ska ut å festa, dansa eller rocka loss där ute. Va rädda om er och ta hand om varandra. Varför jag skriver detta är inte för att uppmuntra fest och galej, men någon gång är alltid den första för den som är ny i spelet. Var inte rädd för att tala om det för någon äldre, va hellre ärlig än att smyga med något..! Det vinner man på i längden.

  • Till er unga, prata om det med era föräldrar!
  • Till föräldrarna, tänk tillbaka till när ni var i samma sits..

En god dialog och tillit skapar trygghet! Tänk efter innan!

blogg70

Ha en grym Valborg allihopa! NU längtar jag efter sommaren!

 

 

 

 

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG, Inspiration. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stor Partydag..

Comments are closed.