Först ut idag..

Blev Ella, vi körde ett markarbetespass i paddocken efter gårdagens hoppning med Elin. Övningarna vi gjorde igår var väldigt bra. Mycket tänk och jobb med galoppsprång. Relaterade avstånd men framförallt att hålla koll på sin hästs galopp. Det är vi som ryttare som ska bestämma hur många galoppsprång de ska gå på, då är de viktigt att vi känner våra hästar väl och vet hur deras galopp fungerar.

Kanonbra övning är att på långsidan, ta två punkter, där man ska rida på X antal galoppsprång. Sen ska man själv prova att både samla upp galoppen och klämma in fler galoppsprång och sen öva på att öka på och komma upp i den längre galoppen.

Ella var väldigt fin idag, var ett par dagar sedan som jag red henne nu, då Elin har haft henne en del! Det var kul att få rida på sin egna häst!! :D

20130430-115403.jpg 20130430-115337.jpg20130430-115351.jpg

 

This entry was posted in MG Horse. Bookmark the permalink.