Lyckligare av pengar?

Ja, den frågan kan man nog ställa sig ofta.. Och Många svarar nog ja på den.

Jag tror inte att man blir lyckligare av att ha X antal miljoner på banken, men att investera och “sätta sprätt” på sina pengar, det gör en glad och lycklig.  Att få äga något man verkligen vill ha, eller köpa just den produkten som gör att det underlättar för en i livet, det är lycka!

Först och främst vill man tjäna ihop sina pengar, känna att man har jobbat för dom. När man har den potten som man behöver, ja då kan man köpa det som man länge har velat ha. Det blir en otrolig morot om man själv ska tjäna ihop sina Egna pengar för att kunna köpa något som man verkligen vill ha.

Ridsporten är dyr, och det är ofta en pengafråga i många fall. Diskussionen kom upp mycket nu under Horse Show.

  • Hade man kunnat köpa sig en dyr fin häst och själv kunnat hoppa i Scandinavium under helgens tävlingar?

Självklart inte, man måste “kunna rida” också, det handlar mycket om teknik och kunskapr också förstås. Men det blir betydligt lättare om du har råd att köpa en häst med den kapaciteten och potencialen.

Det är synd om de ryttare som absolut inte har möjligheterna att själv kunna äga en häst. Eller du kanske har råd att äga, men sen ska du ha råd att åka på dessa dyra meetings och tävlingar också.. Det är svårt, det är dyrt. Men vill man, så kan man.

Man får helt enkelt hitta ett sätt att tjäna pengar på…

När jag pratar om alla mina drömmar och idéer för folk runt om mig säger de.
“-Du får gifta dig rikt Michaela”
“- Aldrig!!! Svarar jag, jag ska minsann bli rik själv!!

4

 

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.