Detta kallar jag VÄRDEFULLT!

blogg71Fick detta härliga mailet idag utav gänget ifrån Gråbo som jag var och pratade Värdefullt samt DUS-snack med för någon vecka sedan..! GRYMT Jobbat Tjejer!!

Hej!

Det var grymt att du kom hit fick massor av gryma idéer och sånt! Vi har haft en ryckttävling i påsk och det gick jätte bra! När du var här sa du att man skulle vara skit glad om typ 5 st var med. Att man skulle foto och sen fixa ett collage och skriva så här kul hade vi! Men det roliga var att det var bara inte fem st som kom utan det blev full pott! Jätte roligt blev det också och det gör ju att man vill fortsätta och nu har vi planer för brännboll femkamp och massor med annat kul! Men vill som sagt tacka för att du kom så att vi kunde komma någon vart! TACK

Kram från tjejerna från Gråbo Ridklubb

 

This entry was posted in Föreläsningar, Inspiration. Bookmark the permalink.