Klackarna tar kål på en!

20130429-154710.jpg 20130429-154659.jpgOkej, jag erkänner! Även jag får ont av klackar! 

Cirka 70% av min tid på klampar jag runt i stallskor eller ridstövlar, men när jag för en gång skull får av mig dom är det klackar som gäller. Ju högre desto bättre! Gärna färgstarka, glittriga eller galna skor som sticker ut ordentligt – I Love It!

Så i lördags på Horse Show tog jag på mig ett par fräscha klackar klockan 8 på morgonen och var mer en redo för en heldag på Scandinavium. Vi gick, vi satt, vi gick, vi satt och gick lite till. Klockan 11 på kvällen var showen slut, alltså 15 timmar i klackar.. Då fortsatte kvällen med utgång i stan och jag mötte upp lite vänner. Klockan 5 på morgonen landade jag hemma i min säng och hade då haft mina fräsiga skor på mig i nästan 20 timmar. Och ja, det gjorde ont.

Idag är det måndag, och jag har fortfarande ont. Mina trampdynor är så ömma att jag får ha dubbla strumpor och gå i tofflor inne.

MEN, vill man vara fin, får man lyda pin, Eller??

 

 

This entry was posted in MichDesign. Bookmark the permalink.

One Response to Klackarna tar kål på en!

Comments are closed.