Gänget på Horse Show

Nu är Göteborgs Horse Show 2013 över, och planering och strukturering för tävlingarna 2014 pågår redan!

Det har varit fem fantastiska dagar, mycket rolig hoppning att titta på, otroligt fina hästar, roliga shownummer, massor med shopping och en jädra massa hästfolk samlat på ett och samma ställe! KÄNSLAN har varit enorm!

Riktigt bra – Var att se på juniorhoppningarna och Young rider klasserna, de är så duktiga våra unga ryttare – vilken framtid de har inom sporten!

Roffes seger på söndagsförmiddagen gjorde att de rös till i hela kroppen, jubel applåder och en fantastisk atmosfär inne i arenan.

Man har träffat så mycket folk denna helgen, gamla inackorderade, några som jag sålt hästar till, tävlingskompisar men även nya individer som man i framtiden kan komma att ha samarbete med.. Spännande.

Mindre bra – Första dagen höll de inte alls tiderna på schemat och många missade därför höjdpunkterna de länge väntat på.. Tråkigt på ett sånt stort evenemang att de inte håller tiderna som folk förväntar sig.

Man hade önskat ett större utbud av mat, har liksom ätit hamburgare X antal dagar i rad nu, inget jag föredrar..;)

Men, Stor Eloge till alla inblandade till detta uppskattade evenemang! Ni är grymma, funktionärer, banbyggare, ryttare, projektledare osv! Göteborg Horse show är grymt! Att jag dessutom varit där med härligt folk gör inte saken sämre.

Nedan ser ni bilder med några ur de härliga Kållereds gänget!

20130428-131906.jpg

20130428-132203.jpg

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG. Bookmark the permalink.