Lite väl macho, tror hon..!

20140329-103952.jpg

Dagarna efter operationen har gått ganska bra vill jag ändå tycka.. Det har förvånat mig att jag inte haft ondare än jag haft så därför drog jag ner rätt kraftigt på mina mediciner.. Och det fick jag minsann smaka på igår..

Mediciner och grejer känns aldrig kul att trycka i sig, så ju mindre desto bättre.. Men igår då som sagt kändes det minst sagt att jag levde – Skönt iof..!

Det bultar och bankar i knät på ett obehagligt sätt.. Så igår blev det ingen dans för min del 😉

Jag tog visst lite fel på det där med “Bättre att möta Olle i grind..” Jag har liksom kört på, “Bättre att möta Olle i gränd…” Men, då har det visst gått lite för långt 😉 Så igår hajade jag till och fick ordspråket förklarat för mig…!

 

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG. Bookmark the permalink.