Dag 4 av 365 – Tillbaka till sadeln – Rastlös redan efter 70 timmar!!!

IMG_3611Å herregud.. När jag inser att det enbart gått ca 70 timmar sen jag kom hem ifrån sjukhuset i måndags och redan känner mig SÅ rastlös och att jag får den där konstiga känslan av att jag känner mig oviktig och att jag absolut inte medför eller gör någon nytta så känns det kanske inte sjukt bra…

Iof kanske jag har varit ett relativt bra sällskap till någon, samt haft fina vänner på besök så där har jag ändå samlat många “måbra-poäng”.

Min plan är att försöka hålla mig såhär lugn i vart fall veckan ut, med tanke på högläget av benet och mitt groggiga huvud.. Sen måste jag nog för min egen skull sysselsätta mig med något mer än tv, film och tv.. Det är inte jag någonstans..

Hade varit gott att hitta något mellanting,  en såndär som i ena stunden kan “producera och vara effektiv” sen slå om till viloläge och bara ha de gott och njuta av tillvaron. Jag vill lära mig att Switcha sådär, så som Carolina Kluft berättar om, när hon talar om just det där att vara flera, kunna stänga av och bara fokusera på en viss grej, och i andra stunden “bara vara” Carolina Kluft.. DET vill jag lära mig!

 

This entry was posted in Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.