Fredagskyssen!

Kyssen

 

Ligger några veckor back med fredagskyssarna på nätet..;) Så, idag blir det en trippel..!
Till tre härliga män, som jag egentligen inte känner, men som ändå satt ett spår och avstamp i min vardag de senaste veckorna..

Kyss 1 – Mannen som i helgen löste ut min bensinnota när jag befann mig på en tapp utan en droppe bensin i tanken eller bankomatkort i handen.. Enbart kontanter hade jag, men inte tog väl bensinautomaten de… Fick sprungit fram till denne man som satt i en bil, kortfattat berättat om min situation och han följde glatt med, tankade upp min bil, betalade och fick kontanter utav mig..

Kyss 2 – Går till den glade mannen som jobbade på kungsbackapendeln under horse show veckan.. Ofta en sådan man som man gömmer sig lite för om man nu inte gjort rätt för sig på tåget.. Den sprallige tågmannen kom fram till mig i all hast, bad mig sätta mig när, med tanke på att jag då hade kryckor.. Jag berättade att jag ville göra rätt för mig, och han frågade om jag ville betala för vacker, vackrare eller vackrast!?.. Tog såklart vacker, kändes som de blev billigast.. Förstod egentligen inte vad han menade, men han log så brett och var sådär go och glad så jag bara skrattade.. Folk runt om mig också, det blev som en lite show där mitt på tåget, folk var glada och nöjda, även ifall de fick betala full pris på tåget 😉

Kyss 3 – Går till den godhjärtade a-lagaren som jag hoppade förbi med mina kryckor i högsta hugg. Han stannade upp mig och sa några väl valda ord.. (Tror jag i vart fall.. ) Han visade i vart fall både empati och omtänksamhet. Och det gjorde mig väldigt glad..  Han må ha hamnat snett, eller valt en väg som kanske ej varit helt rätt, men man ska inte dra dem alla över en kant, det finns oftast ett gott hjärta i många av dem också!

This entry was posted in Fredagskyssen. Bookmark the permalink.