Det nya spännande projektet..

teamg

Visst fanns det en liten lyckotanke där någonstans inom mig, att jag skulle kunna hoppat upp och provat nya hästen lite idag.. Bara lite.. Det är faktiskt så, att jag både kan och får rida för läkaren fram tills operationen, bara jag själv känner att jag mäktar med de.. Men med dagens dagsform av knät, grusades den lilla förhoppningen igen..

MEN, meningen är ju inte att jag ska rida vårat nya tillskott Zoda, som hon kallas. Det här blir ett roligt projekt som jag gör, tillsammans med två av mina elever som tränar för mig. Vi ska tillsammans träna och så småningom sälja denna hästen. Jag är coach och står på marken, tränar ekipagen och håller i trådarna så att säga 😀 Ska bli jättekul!!

Det här är en bra möjlighet för mina tjejer, att få tillgång till en större häst. Känna på storhästvärlden. Få upp nya ögon och inspireras av den utveckling som förhoppningsvis kommer att ske. Vi kommer att göra detta som ett Team, Team Görloff, och tjejerna blir en del i  MG Horse riders :D:D

Imorgon ska vi rida på henne för första gången, då kommer även mer information komma ut om henne 🙂

 

 

This entry was posted in MG Horse, På språng. Bookmark the permalink.