Fredagskyssen!

Kyssen

Den här veckan känns det som jag haft många jag vill ge min fredagskyss till.. Det är ju underbart att flera människor i ens omgivning är så himla bra o att man vill uppmärksamma deras godhet och fantastiska egenskaper.

Veckans fredagskyss går till min vän, mitt bollplank, och våran ordförande i klubben,Ann Franzén.

En person som alltid vill göra sitt bästa, finnas till på många olika plan och jobba mycket för nytänk, utbildning och utveckling. Vi har många gemensamma ämnen som vi brinner för och jobbar ofta tillsammans, alltid lika härligt och vi kompletterar varandra på ett mycket bra sätt.

Efter varje träff jag och Ann har haft vill man genast boka ett fortsättningsmöte där vi kan fortsätta planera inför planer och projekt.

Ann, DU är fantastisk =)

This entry was posted in Fredagskyssen. Bookmark the permalink.