Vinnarna i Alla hjärtans dag tävlingen..!

IMG_3032

 

Det gläder mig att många har sådana glädjespridare och starka stöttepelare i sin omgivning. Jättefina nomineringar till min Alla hjärtans dag tävling! Men en måste vinna.. Och vinnaren i denna tävling är nomineringen som följer nedan..

Jag skulle gärna vilja nominera min syster, som ständigt ställer upp för mig i vått och torrt. Nu när jag befinner mig i Cali så hjälper hon mig att ta hand om hästarna för mig, sliter mellan skolan och jobbet för att se till att hästarna har det bra och hon sätter våra hästar framför precis allt annat. Hon är dessutom en av de mest godhjärtade människor jag känner, och säger aldrig nej till att hjälpa andra om de ber om hjälp, även om hon egentligen inte hinner, ser alltid till att stötta och pusha andra människor i alla möjliga val genom livet.

Tycker att min syster ska vinna då hon alltid ställer upp för mig i vad jag än vill göra i livet och är precis som en stora syster ska vara. Eftersom jag inte ser henne så ofta så skulle jag även vilja att det fanns ett litet meddelande med, om hon/jag då vann, som står “Lots of love from Cali”.

Jess som har nominerat sin syster! 

Ni kommer därmed få varsitt fint MG Pannband!

 

This entry was posted in MG´s Bloggtävling. Bookmark the permalink.