Fredagskyssen!

Kyssen

 

Veckans fredagskyss som dessutom infaller på Alla hjärtans dag känns helrätt att ge till denna fina person. Hon borde fått den för längesedan, men nu så..! Nedan följer en liten motivering då jag nominerade henne till årets Ungdomsledare 2013..

Fredagskyssen går till min härliga vän Josefin Warvne.

Josefin är en fantastisk och värdefull förebild för oss i våran klubb. Hon ställer alltid upp för de yngre och de känner stor trygghet och tillit till henne vilket är underbart att se och ta del av. Vi äldre imponeras av hennes driv och motivation både när det gäller, hästarna, jobb och hennes mål i livet.

Hon studerar nu till sjuksköterska och har därmed en intensiv period, ändå lyckas hon engagera sig i vår ungdomsverksamhet och styrelse i klubben. Hon satsar stort på sina hästar och har blivit uttagen till SM med en av sina islandshästar som hon tränat upp själv.
En otroligt ödmjuk tjej, som förmedlar bra tankar och värdegrund till folk i sin omgivning. Det har varit kul att följa hennes resa som blyg tonåring, till en otrolig ung ledare som både inspirerar och tar för sig i hästvärlden och näringslivet. Josefin är ett tydligt exempel på hur mycket ridsporten utvecklar en som människa.
Josefin kan det här med “på barns vis”. Man får alltid ett gott bemötande och hon tar sig tid till att lära och visa de yngre hur det ska gå till. En stor trygghetskälla för dem helt enkelt.

Michaela Görloff
Kållereds RF

 

 

This entry was posted in Fredagskyssen. Bookmark the permalink.

One Response to Fredagskyssen!

Comments are closed.