Kanske är en turmänniska trots allt!?

blogg74

Ju mer jag tänker, desto mer inser jag vilken JÄVLA TUR jag haft!

Efter alla skador och skit som varit nu de senaste åren, har man liksom tröttnat på att själv få höra och tänka.. Vilken Otur man har “hela tiden”.. Så nu har jag tänkt om, jag har kanske faktiskt en jäkla tur..!!

Vi bara kikar på året som varit…

V. 2 Influensa – Inleder året och starten i min två månaders Asienresa med vrålhög feber och frossa.

V. 8 Luftrörskatarr – Med Rasslande lungor och hosta utan dess like, fick jag knaprat i mig en bunt piller liggandes i en bungalow i ett svettigt och varmt land.

V. 21 Kraftigt stukad fot – Första lediga helgen på länge, befann mig på Summerburst och en kille ramlar in i mig 30 minuter efter att vi kom dit. Kunde inte stå på foten, snabbt till sjukstugan, svullen och jäklig fot. Akuten nästa. Kryckor, bandage och tillbaka till konserten….

V. 33 Pajad svanskota – Ramlar av en häst, i icke färdigbyggda ridhuset. Vila någon vecka..

v. 44 Operation båda underbenen – Kompartmentsyndrom och ännu en operation på vardera ben..

v. 50 Korsbandsskada – Ramlar och knäcker till knät. Korsbandsskada och väntan på operation.

v. 51 Magsjuk – På Julafton, kanonmysigt..

En liten resume av året som gått. Inget vidare kul att läsa kanske, men tänk va mycket värre de kunde varit.. Luftrörskattarren kunde varit lunginflammation, den stukade foten kunde varit bruten. Svanskotan sprucken, operationen i underbenen blev bara två omgångar istället för 8.. Korsbandet går än dock att reparera, hade varit värre om hela benet åkte av..

Så med detta, kan man kan säga att jag faktiskt haft en himla tur i oturen!! :D

 

 

 

 

This entry was posted in Inspiration, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.