Tack för åkturen, Västtrafik!

blo66

När folk gör dåliga saker eller om man av någon anledning är missnöjd med någonting är man ofta jäkligt noga med att förklara det för allt och alla.. Negativ kritik är tydligen hur lätt som helst att ge… Men blir man så mycket bättre av de? Av att ge eller ta emot!?  I de allra flesta fall är de nog ganska medvetna om felen de i fråga gör..

Idag ska jag i vart fall ge beröm!! Till självaste västtrafik! :D:D  Som jag har “spenderat” dagen med! Dessutom har jag åkt gratis, så mamma lyckades klicka hem något “åka-gratis-kort” för två veckor. PERFEKT. Gratis och fungerande!! Kan inte bli bättre!!! 

Saken med kollektivtrafik är att man förväntar sig en sak. Man vill att det ska funka tidsmässigt, vara ett smidigare alternativ än bil eller att promenera.. Gärna billigare också dessutom. Så när detta då inte uppfylls blir man besviken och arg.. Självklart.. Jag med!!

Men som sagt, nu är jag oerhört nöjd Västtrafik!! Tack för dessa två veckorna :D

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.