Där satt den! Min lyckodag!

IMG_2707

ÄNTLIGEN!! 

Det har varit många hurra, jippie, “för första gången” mm denna perioden, när det gäller ridhuset. Men nu ska det snart vara slut på mitt “tjat”… :) Nu har jag för först gången fått rida i vårt färdiga ridhus och det var en fantastisk känsla. Jag är så glad för det här!

Det betyder så oerhört mycket för mig, tänk att vi ens byggde ett ridhus!?? Det var ju min dröm, och nu är den bannemej sann, och jag rider där, har träningar, så smånigom tävlingar..! Jag är SÅÅÅÅ tacksam!

Det öppnar upp för så många nya möjligheter för mig och för oss, mitt företag, min ridning, mina elever mm :) JAG har stora planer..

Att vi skulle bygga ridhus var ingen självklarhet, inte minst för att det är en stor pengafråga, så ska kunskap till och bygglov som ska godkännas. Det är inte direkt så att jag eller min familj fått det serverat på ett silverfat… Vi har fått jobba för det här, vi har kämpat och slitit på våra håll. Många har jobbat och hjälpt oss och det har varit ett stort projekt.

NU är det klart, nu ska de drivas, skötas om ridas i och många ska ha förbaskat kul i detta ridhus!! :D

Mina föräldrar är värda en STOR guldmedalj för det här! 

This entry was posted in Manegebygget!, MG Horse. Bookmark the permalink.