Prinsessan på ärten!

20131031-094712.jpg

 

Kanske lite sjukt egentligen.. Att det ska behövas två opererade ben och tvångsvila för att jag ska coola ner.. sänka pulsen några slag och känna att det är OKEJ att ligga kvar i sängen.. Känns som att jag i dagens läge därför har det oförskämt bra, med sovmorgon, inga måsten, lugn och ro, “ta-dagen-som-den-kommer-känsla..” Prinsessan på ärten..! 

Jag vaknade i vart fall nu, färdigbryggt kaffe och har en dag framför mig, utan vidare tvång, måsten eller “to-do” saker.. Visserligen har jag min egna lilla lista, men det är med sådana där saker som jag bara mår bra av att göra. Pyssla, mysa, fixa och dona…! Med sånt där som man aldrig har tid till annars, eller nej.. Som man ALDRIG tar sig tid till, annars..

Där måste man nog tänka om ibland, eller i vart fall jag,

– Vad är det jag tycker är kul att göra?
– Vad hindrar mig från att göra det?
– Vad måste jag göra?

Att ha en balans och harmoni är väl det som alla strävar efter, och när jag är på benen igen, ska jag se till att göra mer av sådana här saker som jag passar på att göra när jag är sjuk.. 🙂 Enkla, mysiga Må-bra saker helt enkelt 🙂

 

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.