Gårdagens Kaos löste sig!

20131029-212129.jpg

Som jag skrev igår var det aningens kaotiskt ett tag igår med tanke på att den lokal vi hade bokat och skulle vara i under kvällen var igenbommad.. de hade nämligen fixat med golvet så man fick alltså absolut inte gå där..

Detta fick jag reda på 20 minuter innan föreläsaren Marie skulle vara på plats.. då JAG ringde upp kvällens vaktmästare. När jag beskedet blev jag förbannad, varför hade de inte ringt och sagt detta tidigare!??.. Om man har bokat en sak är det upp till den man bokat av att höra av sig om något ändras eller ser annorlunda ut. Inte okej!

Vaktmästaren i luren menade på att om jag hade ringt då jag skulle, (30 minuter innan, ist för 20 min…) så hade jag fått veta “det i tid..”  Inte en  chans svarade jag… Och blev liiiite lätt förbannad.

Kryckorna i högsta hugg, och mamma till chaufför var jag vid skolan fem minuter efter vårt samtal. Det var en ung vaktmästare.. Nervös och stressad. Det var ju inte hans fel, att salen inte gick att använda, han hade ingen aning om det, och var minst lika förbannad som mig, fast på dem som fixat golvet då..

Så värst långsint är jag inte, utan började skämta och lätta på stämningen ganska snabbt. Jag fick prata med hans chef och ytterligare någon boss på skolan..

Det löste sig tillslut, vi fick ta allt vårt pick å pack och åka till en annan skola, ragga chaufförer som kunde skjutsa oss och skjuta på starttiden lite.. Pinsamt, för mig, gentemot föreläsaren samt de ungdomarna som kom ifrån en annan ridklubb..

I sådana här situationer, gäller det att inte brusa upp sig, allt går att lösa. MEN jag tycker absolut att de har blivit fel ifrån deras sida, dom skulle ha informerat oss om detta innan, så vi sluppit allt meck.. Den unge vaktmästaren gjorde i vart fall så gott han kunde, och jag är då inte bitter..;)

 

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gårdagens Kaos löste sig!

  1. Annie Berggren says:

    Haha det är min hemkunskapssal ni är i ;D

Comments are closed.