Gör om, gör rätt!

20131030-172711.jpg

Som den testkanin jag är har ju nu provat de vägar man inte ska gå när det gäller tillfrisknad och igångsättning. Flera gånger har jag kört igång alldeles för snabbt, för tungt och för fort vilket gjort att kroppen inte läkt som den ska..

Jag läste mina böcker från operationen 2010, då opererades jag en fredag, måndagen jobbade jag i ett annat stall, tisdagen därpå var jag på gymmet och körde zumba, och torsdagen körde jag Bodypump…! Man kan ju undra hur jag tänkte där…!?..

Min förmåga att lyssna till kroppen har aldrig varit den bästa, utan.. jag har alltid gått efter “Det är bara att köra på”.. -Bit ihop och kör. Vilket har gett sitt pris…

Nu, tre år senare, tänker jag göra processen annorlunda. Jag ska göra en plan för min igångsättning, min långsiktiga plan för att nå friskhet och en hållbar kropp.

Så nu följer jag Albert Einsteins goda råd… (Nya, kloka Michaela …;) )

 

This entry was posted in Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.