Kållered´s RF har duktiga tjejer!

20130914-151037.jpg

Något som jag kan sätta finger på efter andra gångens deltävling är att man inte alltid ska sikta in sig på de slutgiltiga resultatet. För vad är egentligen de? Resultatet för hela laget, de individuella eller sin egen prestation?

Det handlar faktiskt om helheten, hur har de gått, har man haft kul, har man uppnått sina förväntningar, utvecklats,  vad kan man ta med sig till nästa gång?

Resultatmässigt kom vi 6a av 7 lag, det var VI nöjda med. Vi kom dit med ett ekipage mindre, vilket gjorde att vi hade lite mindre att spela med. En av ponnyerna hade ny pilot på sig idag men ändå valde vi att åka upp på tävlingen 🙂

Wilma på sin fina Wendy gjorde en fantastisk insats idag, det var hennes andra tävling för både henne och hästen och hon gjorde det galant. Redan första rundan hade hon klarat av de mål som vi satt upp inför dagen, så inför andra rundan var det “bara att köra”.. 🙂 De gjorde hon också, oturligt nog lyckades hon pilla ner en bom, men slutade alltså på fyra fel och kom runt med ett stort leende på läpparna. Underbart!!

Sofia på “min” Fanni Gjorde även dem riktigt bra rundor. Det har gått lite spöken i Fannis huvud de sista, så hon behövde en liten mer erfaren ryttare här nu, även hästar kan ju få dåligt självförtroende. Hon kom runt båda rundorna men med fyra fel i vardera. Snygga språng, jämt flyt och jag, som ägare till denna lilla polle är MER än nöjd! 🙂

Wilma på pigga Mirre kämpar och sliter minsann, så duktig Wilma blivit, och vilken utveckling det sker gång på gång. Desto värre är inte Mirre alltid med på spåret, utan  det blir ett stop emellanåt. Men Wilma är tuff och ger sig minsann inte, och det går bättre och bättre för varje gång. Så det som var kul att se, var att Wilma trots att hon faktiskt vägrade ut sig log när hon kom ut. Hon lyckades besegra de andra svårigheter som hon tidigare haft och hon själv kunde inte gjort ett bättre jobb.

Så helt ärligt, skiter jag i om vi kommer sist, först eller i mitten. Visst vill man vinna, men i detta fall är det viktigt för mig att se hur tjejerna, hästarna och alla runt om utvecklas. Vi vinner över våra rädslor, tar nästa steg i trappan och blickar framåt. Allt går om man vill!

Ni är grymma tjejer! Kållereds RF 😀 

Ps.. tack även till alla goa som är med runt omkring och hjälper, det är guld! Team kallas det, precis så det ska vara! Ds..

 

This entry was posted in Inspiration, MG Horse, Tävlingar. Bookmark the permalink.