Gårdagens tappra Kålleredare

IMG_2484 IMG_2498 IMG_2506 IMG_2507 IMG_2530 IMG_2545 IMG_2550

Först nu kommer uppdateringen ifrån gårdagens ponnytävling. Det var med blandade resultat och känslor vi åkte därifrån..

För själva laget gick de inte särskilt bra, men när vi går in på de individuella prestationerna och dagens mål som de hade så kan vi allt bocka av några punkter där de alla lyckades.

En av tjejerna gjorde sin absolut första tävling igår, och lyckades mycket bättre andra rundan än första. Vi satte upp små mål som de skulle nå och de klarade de galant! Flickan kom ut med ett leende på läpparna så det var himla gott att se. Inte konstigt att man är spänd och nervös!

Våran “nya” kållereds ryttare satte två felfria rundor och var väldigt nöjd med dagen :)

Lilla Fanni och hennes pilot gick inte enda in i mål, ibland är det så.. det går upp och ned och kan inte alltid vara på topp. De ska nu ta en liten paus ihop för att släppa, tänka på annat och komma igen! Ofta blir det att man hamnar i ett dumt mönster, som ibland kan var svårt att ta sig ut! Men skam den som ger sig! Duktig och målmedveten tjej, så det kommer att lösa sig det här! :)

Siste tjej gjorde en fantastisk första runda. H0n har en ponny som hoppar fantastiskt och de tog sig runt med fyra fel! En stor lättnad och seger var det för henne!

Man kan inte alltid vinna eller vara bäst. Men vid varje sånt här tillfälle kan vi plocka med oss de goda, och jobba vidare på de som gått mindre bra. Ta med oss nya erfarenheter och fortsätta den ständiga utvecklingen och resa som en ryttare har framför sig!

Duktiga tjejer, gott gäng och trots allt, en KUL DAG! 

 

This entry was posted in Tävlingar. Bookmark the permalink.