Den halvblonda, tokiga Drottningen

queen

Det har varit lite lugnt för Drottningen nu ett tag då hon har varit på semester. Dessvärre hann hon knappt komma tillbaka förrän hon ställde till problem.. 

Drottningen och hennes yngre medhjälpare var ute på lite äventyr och hade både häst och släp med sig bakom bilen. Efter en lång dag var de i stort behov av mat så de svängde förbi Mc´Donalds, Mc Driven var ett självklart val.

Drottningen var lite osäker på om det skulle gå att köra under skylten till Mc Driven som var på 2,7 meter så hon frågade då sina yngre väninnor. Efter lite diskussion kom de alla fram till att kusten var klar. Drottningen rullade glatt på i sin lilla bil och nya fina släpet. Blicken var som klistrad i ena spegeln då hon ville hålla koll på skylten.

Rätt som det var försvann skylten och Drottningen förstod inte vad som hände. Väninnorna reagerade knappt. De fortsatte köra och hann komma till lucka 1 då de såg att hela skylten hade vridit på sig…

Drottningen hade alltså lyckats dra med sig hela skylten med taket på släpet. Bra jobbat. Nervositeten steg hos den smått oroliga drottningen. Hur skulle de nu fortsätta genom hela turen till att de fick hamburgarna i knät.

Ut i gräset fick de näst intill ta sig med bilen och släpet, så de inte skulle köra i något mer tak fram till lucka 2. Värre än så blev det faktiskt inte, och de klarade sig undan utan större men. Tack och lov är Drottningen kort, så hon har inte hunnit kolla över om släpets tak fått sig en turn än, men det lär man väl märka om det regnar in i släpet..

To Be Continue…

blog52

 

 

This entry was posted in Sagan om Drottningen. Bookmark the permalink.