Äckliga rökare..

blog67Jag är inte den som brukar vara bitter, förbannad eller arg men häromdagen blev jag faktiskt aningens irriterad. Det var på bussen på väg upp till Oslo och vi låg i bra fas så konduktören stannade i fem minuter för en liten bensträckare och eventuell rökpaus.
75 % gick ur bussen och minst hälften av dem plockade upp sin lilla cancerpinne. Jag satt snällt kvar i bussen och smuttade på mitt vatten…

Fem minuter gick snabbt och in kom en svärm av illaluktandes människor och hela bussen fylldes direkt av rökdoft. Jag fick snabbt haffa tag i mina astmamediciner och tog några “bloss”.

Jag förstår att de har ett behov och mer än gärna vill tända den där förbannade ciggen, men är det mening att en annan ska få andnöd bara för deras behov när man dessutom sitter i en trång och kvav buss och inte kan flytta på sig, utan glatt får sitta kvar där i äckellukten..!

Är det rättvist!?  Fy fan.. !

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.