På ett roligare vis!

20130627-094427.jpg                                                                                                                                                           Igår började jag äntligen ta mig igenom allt pappersarbete som jag har hängandes efter mig och när klockan tickade till 02.00 insåg jag att det var ganska dags att börja krypa till sängen.

Som alla andra dagar gjorde jag min To Do list med stora “hårda” bokstäver, understrukna ord och en jädra massa utropstecken.. Inte fasen ser det kul ut dagen efter när man får syn på den listan.. Så istället tänkte jag lite mer pedagogiskt och lekfullt.

Allt blir ju så mycket roligare med lite färg!! Så tog ett gult härligt papper, skrev mina saker jag borde, måste och ska göra och lite hjärtan och så såklart… Visst, det ser ut som att den som gjort pappret är i typ 12-års åldern, men vad sjuttan gör det, kan säga att det var mycket roliga i morse att komma till kontoret och ha den listan framför sig :D:D

Ett litet tips bara ;)

This entry was posted in Inspiration, Tisdagstipset. Bookmark the permalink.