Den halvblonda, tokiga Drottningen..

queen                                                                                                                                                       Vardagen har förändrats sen många år tillbaka och vi lever idag i en annan verklighet än vad man gjorde förr på den gamla goda tiden.

Likaså måste skolan förändras och uppgraderas(vilket den alldeles säkert gör..)

Drottningen fick sig idag en stor fundering på hjärnan.. Varför ska man ut och springa i skogen och orientera bland träd och buskar, varför inte orientera i en mataffär där man får springa efter, mjölk, köttbullar och lingon? Som man dessutom kommer ha nytta av i vuxenlivet.. (Läs det verkliga livet) eller är det bara drottningen som inte är erfaren nog av kock/mat-livet… !

Varje dag är en utmaning och nya äventyr väntas, kul är väl det!! 

 

This entry was posted in Sagan om Drottningen. Bookmark the permalink.