Lilla, Lattjo-Lupica

BC2013 007

BC2013 025Fina Lupica är ett 8 årigt sto e Ludvig von Beyern ue Classiker som ägs utav underbara Lotta och står uppstallad hemma hos mig.

Lotta har tränat för mig under ett par år med henne och det har gått väldigt bra. Nu de senaste veckorna har jag ridit henne lite mer då vi bestämde att jag skulle ha ut henne lite på tävlingar. Jättekul tycker jag.

Lupica är en fantastisk liten häst med en otrolig positivitet och glädje. Hon är alltid pigg, vaken och allert. Lär sig riktigt fort och har en mycket bra ridbarhet dessutom.

Hoppa älskar hon, nästan lite väl mycket om man nu kan göra det. Men det är härligt, hon tycker ju att det är så skoj. Ett väldans scoop och driv har hon men blir ibland en liten fegis. Så man får rida henne med en del bestämdhet och verkligen mellan hand och skänkel.

Jag hoppas på att kunna ta upp henne i klasserna detta året, och ser en ljus framtid för denna fina häst, hon drar till sig blickar och har ett snyggt yttre. Hon har fått mycket lovord från min tränare Britt 🙂

 

 

This entry was posted in Inspiration, MG Horse, Tillridning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lilla, Lattjo-Lupica

Comments are closed.