Den halvblonda, Tokiga Drottningen..

queenDrottningen har som plan att utöka sitt körkort här om någon vecka. Uppkörning är bokat och allt är klart. Det som är lite svajigt är då kanske just körningen.. Så idag skulle Drottningen köra ett varv hemma på gården för att få till just det där med backningen.

Till en början gick det mycket bra men då hon såg att hon höll på att köra på ett träd fick hon köra fram igen och ändra riktning. Det sket det sig tyvärr… Bilen gick varken framåt eller bakåt längre. Drottningen hade kört fast, mitt på gårdsplan.. Och nej, den ville inte rubba sig..

Så Drottningen fick lämna sin bil ståendes där i geggan och kunde inte längre fortsätta sin egen övningskörning.. Bilen står nu kvar och folket kan knappt ta sig upp till slottet med sina bilar.. Drottningen förbereder sig nu inför ett rejält snack med gamle konungen….! Med sin charm löser det sig nog fint.. ;)

Men, Drottningen fick sig ett gott skratt och lever lycklig ett par dagar till…!

To Be Continue

blogg10

 

 

This entry was posted in Sagan om Drottningen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Den halvblonda, Tokiga Drottningen..

  1. Erica says:

    Lycka till på uppkörningen, hoppas de har lerfritt ;-)

Comments are closed.