Min ridning i fokus igen

 
En dag som denna kan jag inte vara annat än väldigt,väldigt glad. Jag har för första gången tränat för tränare sen mina knäoperationer, alltså väldigt längesedan. Jag har idag fått ögonen på mig, feedback och någon som återigen engagerat sig i mig och min ridning! Otroligt kul! 

Dessutom är jag tillbaka där det sista gången slutade, men denna gången 100 gånger starkare! På en häst vid namn Zoda som kom till mig alldeles innan jag skulle opereras, hon köptes sen utav Sofia i mitt stall och jag har nu fått äran att återigen rida denna häst! Jag är alltså tillbaka på storhästryggen! 

Zoda va en av de sista hästarna jag red innan mitt ett åriga avbrott, så viss nostalgi och minnen kommer tillbaka.. Till den perioden som var då, tuff och jäklig med mycket ont i knät.. 

I veckan kommer två nya hästar till mig, varav en för utbildning och en till försäljning. Stallet är väldigt fullt & jag har massa hästar att rida varje dag. 

Jag är så glad över det. Återigen är det min ridning som är i fokus igen. Nu handlar de inte bara om att hålla knät friskt, utan nu kan jag sakta men säkert börja träna med allt mer intensitet och svårare uppgifter. Fy fasen va skoj de ska bli! 

This entry was posted in MG Horse, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.