MG Horse växer & jag får inte nog av hästeriet

_MG_1620

 

Att det börjar hända stora grejer i företaget är något jag gläds åt varje sekund. Inte minst med tanke på att man kämpat med det här sen barnsben. MG Horse växer, både hästmässigt, elevantal och nya visioner och idéer som sätts i rullning i takt med att utveckling sker.

Stallet är fullknökat & jag har en lång lista med folk som står i kö för att bli inackorderade. Aktiviteterna vi anordnat blir de bra uppslutning på, folk känns nöjda och glada.
Flera gånger i veckan får jag förfrågningar om nya elever som vill börja rida på min ‘ridskola. En ridskola som egentligen inte existerar, jag håller ju träningar på våra tävlingsponnys som jag tillsammans med mina elever utbildar och tränar upp. Men kanske finns här även en ridskola för de allra minsta till 2017!?

Ny satsning för året är MG Miniryttare – att ge unga möjligheten att vistas i stallmiljö, lära sig häst och se och lära av de äldre. Hjälpa till, engagera sig och börja rida här hos oss på Stall Görloff MG Horse.

Stor planering inför årets alla aktiviteter, ridläger på sportlov, sommaren och hösten, flera stycken kommer det bli! Så kul! MG Horse Pony Show, pay and jumps, tävlingar mm 😀

Att vi dessutom har superduktiga tränare som regelbundet kommer till oss och tränar elever ifrån många olika stället i de närsma distrikten, de är coolt.

Jag kommer ha fasta grupper inför 2016 och även det blir riktigt kul 🙂 dessutom har jag fått många olika ledaruppdrag + coachingföreläsningar inbokade vilket gjort att ännu en dröm gått i uppfyllelse..

Tjejerna i teamet, med sina härliga föräldrar och våra fantastiska ponnys, gör varje dag på ‘jobbet till en fröjd.

Sen att jag är tillbaka i sadeln igen är en enorm lycka. Julen har varit fullspäckad av häst och ridning. 3-5 hästar har jag ridit i stort sett dagligen.. Nu är alla tjejer i Team MG Horse hemma igen, vilket innebär mindre ridning för min del.. Så med de beskedet tackade jag Ja till en ny häst. Förhoppningsvis blir den min nästa vecka 😀

Det finns så mycket jag vill ge, tur man är ung och har många år kvar att skapa, leva och göra 😀

 

This entry was posted in Inspiration, MG Horse. Bookmark the permalink.