Nyår – vanlig dag med enorma förväntningar 

 
Nyårsafton, en dag som känns stor och viktig i vissa fall, man planerar, funderar och vill att dagen ska bli perfekt. Beslutsångest om vart man ska vara, vad man ska ha på sig och hur man ska se ut… Puuh… Och egentligen är det bara en helt vanlig dag.. 

Tänker tillbaka på förra året, då låg jag på en strand hela dagen, bada och hade de fantastiskt tillsammans med människor ifrån hela världen! Glömde av att de va nyår, så när solnedgången närmade sig fick vi springa hem, duscha på med lite mascara & första bästa klänning! Vilken kväll vi hade, spontant & lättsamt! 

Året därpå hade jag 22 års fest i samband med nyår och anordna en fest för 150 pers! Grymt kul & väldigt lyckat. 

Så i år, har funderingarna & planerna pendlat allt ifrån Dubai till Köpenhamn, hemmafest och middagar hit och dit. Fastnade i stallet på tok för länge, för att de var så himla härligt.. Nu ska jag i vart fall ta tag i kvällens nyårsfirandet, landar i grannorte. på hemmafest med middag & galej! Kommer bli kanon!

 Jag gillar nyår, fast nog är det en uppblossad dag på många vis!

I vart fall ska säcken knytas ihop & jag ser verkligen fram emot att öppna almanacka inför 2016 – wow, vilket år det kommer bli!!!

This entry was posted in Mich - Tycker och tänker, Uncategorized. Bookmark the permalink.