9 månader & jag kan träna hästar på riktigt igen

IMG_2610

 

 

Tänka sig, jag är näst intill tillbaka i sadeln på riktigt igen, i vart fall rent träningsmässigt! Idag stod de mitt namn på hästschemat på 5 hästar, jag minns inte när jag red så många hästar senast. Flera år sedan. Och, wow, va bra de kändes!

Gillar dessutom variationen på material som jag fått rida på –  söt b-ponny, tre tävlingsponnys + ett charmigt kallblod på de! Coolt! Känns som jag är back on track till att börja träna och vidareutbilda ponnys och hästar igen. Nu har jag både ork och styrka i knät att klara av att rida flera stycken per dag. Helt underbart!

Mitt lilla b-ponny projekt har gjort fina framsteg och åker tillbaka till sin familj imorgon, han var ponnyn som var först ut att komma på tillridning hos mig efter alla mina skador. Det gick ju kanon. Fick en ny förfrågan idag om en häst + att jag har en ny häst som vi ska ha i två månader from andra veckan i januari. Men för er därute, nu är de fritt fram att höra av sig om ni vill ha hjälp med träning & utbildning av era små pollar därute!

Det är så kul, jag älskar detta, hästar och utveckling. Och så människor förstås!

Hela eftermiddagen har jag dessutom haft hjälp av fyra underbara nya MG Tjejer – Tusen TACK!

 

This entry was posted in Inspiration, MG Horse, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.