Blandning mellan plugg, jobb, 2016 och tron om ledighet

 

ablogg

 

Jag intalar mig själv att jag har jullov. Men jullov har jag tydligen inte haft sen jag slutade gymnasiet för en sisådär 5 år sedan. Och enligt lärarna på GU har man deffinitvit ingen jullov när man pluggar på högskolan.. Så så blev de med de lovet..

Sista två veckorna i almanackan var mindre nerkladdade, men istället skulle jul, födelsedagar och bjudningar hållas och ges tid till. Mysigt verkligen. Familj & släkt, som kanske inte fått all uppmärksamhet denna höst & vinter..

Tyckte jag va smart och la aktiviteter i början på 2016, så jag kunde ta de lite lugnt såhär i juletider….Men det blev fullknökat snarare…
3 Januari – Pay and Jump + föreläsning Stenungssund
4 Januari – Minicamp
6 Januari – Föresläsning och träningar på Hisingen
7 Januari – inläming B uppsats…
10 Januari – Ponnyridning med Mölndals Energi
16 Januari – Kick Off Kållereds RF – Inspiration
17 Januari – Uffe träning + coaching
22 Januari – Kick off Stenungsbaden

Det jag missade i min planering var att “planeringen” och bokningarna inför detta blir just under jul.. Jaja..

Dessutom då den kära B-uppsatsen som jag ska skriva detta jullovet.. många sidor & mycket läsning, dock intressant ämne vi valt – Självförtroende hos unga inom ridsporten, hur det utvecklas, varför det är bra och hur man kan jobba vidare med de..! Väldigt intressant faktiskt!

Att min nya telefon la av gjorde inte julledigheten lugnare. Eller kanske, på sätt och vis. Väldigt lugn. Inga samtal, ingen kontakt, inget nät. Men snarare en förtvivlan och oro över att inte vara tillgänglig och uppkopplad till sånt som är viktigt, allt med MILA och MG Horse osv..

Men i julledigheten, åkte också några av mina stalltjejer iväg, så till råga på allt har jag ett helt knippe hästar som ska ridas dagligen. 2-5 hästar om dagen! Det är väl underbart! Fantastiskt kul dessutom håller jag på att skola in nya tjejer i MG teamet, vilket för mig är ett stort privilegie.. :

Färdigskrivet till mig, pausen är över. tillbaka till forskning och artiklar om självförtroende, unga hästtjejer, ledarskap, stallkultur osv..

Tur att jag fick tid i julklapp av tomten… !

 

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG, Inspiration. Bookmark the permalink.