Fortfarande telefonlös – Kaos eller semester?

IMG_2730.JPG

Tro det eller ej, telefonen är inte borttappad, eller materiellt trasig. Men i förrgår hände något så den la sig i något annorlunda inställningsläge.  Så jag får inte  igång den länge. Satt hela dagen igår och försökte få ordning på den, och kan säga att humöret inte riktigt var på topp..

Har varit telefonlös nu sen i fredags och jag måste säga att de är fruktansvärt jobbigt. Ingen kontakt men tur att de är röda dagar nu, så kanske ingen rent jobbmässigt söker en..Men det är galet vad beroende man är av sin telefon. Å andra sidan skulle man kanske kunna säga att de verkligen är semester nu, ingen får tag på en och jag blir näst intill ledig.

Men, mest är det bara jobbigt att inte vara kontaktbar.. Så idag blir en sväng in idag till stan, i hopp om att jag ska få liv i min telefon. Tillsvidare har jag ingen telefon, så vill man få kontakt är det mail eller FB som gäller :)

 

This entry was posted in Mich - Tycker och tänker. Bookmark the permalink.