9 månader i sadeln har lett till nya beslut 

 
21 månader sedan min korsbandsoperation och oräkneliga med & motgångar sen den dagen, den 24 mars 2013. 

Tillbaka i sadeln det är jag minsann, och jag var de på dagen som jag under ett års tid febrilt längtade till. Från att i början fått rida 10 minuter varannan dag kan jag idag rida flera hästar om dagen och i stort sett varje dag – det är helt fantastiskt. 

Jag blev inte glömd som jag trodde..Folk vill fortfarande anlita mig i form av att sitta upp i sadeln och träna & utbilda deras hästar, telefonen ringer mer än ofta angående hästjobb, tränaruppdrag och om de får börja rida på min ‘ridskola.. Så helt ärligt skulle jag säga att jag fått mer förfrågningar nu än någonsin. 

Idag känner jag mig oerhört stark i mitt knä och i mina ben, men jag känner att högerknäet inte är riktigt likt de andra än, jag får hela tiden tänka mig för, (vilket jag aldrig gjorde förr, då var jag både odödlig och stark som få) den totala belastningen som jag & min sjukgymnast så ofta pratar om. 

De sista åren har jag fått en mycket bättre självinsikt, (för de mesta iaf..) Jag lyssnar allt mer till min kropp, och gör inte mer än vad jag vet att kroppen klarar av, för de sista jag vill är att falla tillbaka ingen och tvingas upp på operationsbordet än en gång. 

Ett år utan operationer, helt sjukt att man kunde ha de som mål 2015!  2016 önskar jag att jag slipper frikort på sjukvård.. Vi får väl se.. 

Därav har jag nu fattat ett beslut som känns både klokt & moget.

Kommande år ska jag fortsätta fokusera på ‘skola, mitt företag och verksamheten jag bedriver. Bygga upp allt ännu mer så de blir en bra ruljansen och så kallat flöde.. 

Jag ska rida förstås, men inte rida för ett tidssatt mål, som en tävling eller så. Jag ska rida så mycket jag känner och ärligt klarar av, utan att sätta kroppen i stress & press igen. 

Jag ska fortsätta bygga upp min kropp, i den takt som företaget lär växa, sen när kropp, knän och sådana där viktiga ting är precis som de ska, då har jag förhoppningsvis riktigt bra snurr på mitt företagande & då är de dags för att ta tag i de kapitlet igen, att jag ska tillbaka till tävlingsbanorna! 

Under tiden, kommer jag coacha, träna & utbilda såväl mina MG ryttare, andra elever och ponnys som jag äger! Jag ska göra klart min utbildning, skapa större samarbeten med olika företag och bygga vidare på den gården jag idag bor på. Jag vill skapa en mötesplats för barn & vuxna med motivation, glädje & helhet i fokus såväl kring ridning, träning som hälsan i behåll!

Jag tänker stort. Det finns en röd tråd och någonstans en tydlig plan i det jag kommer göra, och för att jag ska lösa detta krävs en kry och frisk kropp – så beslutet känns helrätt! 

För första gången på mina snart 24 år tänker jag långsiktigt & helt ärligt tvivlar jag inte en sekund på att jag kommer ro detta i hamn! 

Jag vill, jag kan, jag ska 

This entry was posted in Inspiration, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.