Späckade veckor – Skönt, pusta ut, nu B uppsats! 

 
Ja herrgud, det har minst sagt varit ett par späckade veckor sista taget.. 

Köpt & sålt ett gäng hästar, föreläsning i Skåne, ulk utbildning för massa ungdomar, föredrag, tillställningar, Christmas show, MILA försäljning tävling och nu de stora eventet under gårdagen! Fantastiska veckor med full rulle! 

7 timmars sömn och nu ska fokus riktas på b-uppsats..+ att jag ska ta lite julledigt. Minst en vecka. Inga träningar, inga jobb. Vi får väl se hur jag håller de.. Känner redan har de kliar i fingrarna av att Hitta på nya saker! 

För att hålla högt tempo krävs med jämna mellanrum att varva ner lite, jag är dålig på de men jag känner att det är ganska välbehövligt nu – jag ska göra mitt bästa..! 

This entry was posted in HeltVanligMichaelaDAG, Inspiration. Bookmark the permalink.