Våga göra fel och våga lyckas! 

En vecka av allt möjligt, mycket prestation, spänning och stora saker på många sätt. Med stora saker menar jag sånt som för mig än är lite “utanför boxen” .. 
Jag älskar läskigt, jag gillar att utmana mig själv, att göra sånt jag en gång drömde om men kanske inte visste att jag skulle klara av. Det är sånt jag gör idag! Och det är blandade känslor! 

Visst är man nervös emellanåt, man vill vara förberedd och blir man någonsin tillräckligt förberedd? Eller, är det precis då man ska sluta tänka så mycket, för vad sjutton gör det om man gör lite fel?! 

Svar, inget! Man lär sig, man utvecklas och det handlar bara om att våga – våga göra fel och våga lyckas och vara glad för det! 

Men veckan som varit då – hästförsäljningar, clinics, föreläsning, skolseminarium och framgångar och mycket jobb med MILA. 

Spänning – Nervositeten att sälja/köpa häst, framförallt när det hänger lite på håret om man har boxplats eller ej… Denna veckan gick det vägen, Lassy såld och i samma stund kom Debby till gården! 

 Prestation – att prata inför en mängd folk, fånga publiken och få respons på det man gör och talar kring, det är minst sagt en utmaning. Alltid finns det någon som inte är nöjd, men vad gör väl de när resten är nöjda och glada och fick med sig ngt?

Stora saker  – MILA till USA och att vi kommer ställa ut på GBG horse show – det känns stort och lite läskigt, mitt lilla smyckesföretag kanske nu kommer klättra några kliv till – det är coolt & läskigt! 

Och inte minst, mitt i detta fick jag ett samtal ifrån Mix Megapol – jag direktsänt i Radio, herregud.. Min bror hade skickat in en blänkare om hans “glömda” present i form av en gokart-åkning som vi skulle göra ihop som tyvärr inte blivit av.. Mitt argument – inte haft tid.. 

Det har varit en period med fullt fokus på jobb, hästar (och skola) inte minst ligger vi nu nära till Stora Julshowen och julmarknaden den 13 december med insamling till Cancerfonden + att vi åker till grevagården nästa helg för tävling & försäljning av MILA!

Familjen är viktig att prioritera det behövs inte minst för att kunna må bra, prestera & göra bra ifrån sig.. Två veckor kvar av fulla dagar, sen ska jag ta lite jullov & umgås med familj & vänner! 

Det är ju trots allt dem så får en att orka med allt detta, att jag dessutom håller mig frisk och kry i allt detta är helt underbart! Massa på gång, med mycket energi! 

Jag tror jag börjat hitta min balans, mellan bra näring från Juice Plus, träning, vila och att göra saker jag verkligen älskar – det är de som idag håller mig frisk! 

This entry was posted in Inspiration, Vägen tillbaka till en frisk kropp. Bookmark the permalink.