Vaknade och somnade till framgångsskola!

 
Med skolböckerna i högsta högg somnade jag som en stock i soffan utan att ens hinna reflekta över det.. Idrottspsykologi är som sagt oerhört intressant, men det är många teorier att hålla koll på på pappret, jag är mer van att jobba med det i praktiken.. 

Upp tidigt idag för att plugga lite innan dagen drar igång, med datan i knät framför TV’n och Kjell Enhager kommer på nyhetsmorgon! Jag är fast! Framgångsskola! – jag älskar allt som har med det att göra! 

Och än gång påminns jag om hur rätt det var att jag började studera på universtitet! Det kommer ge mig, & de jag jobbar med så mycket!

Några citat som jag tar med mig ifrån snutten av Kjell i morse, 

“Det är jag som sitter vid ratten av mitt liv ”

“Face your fears”

 Kjell Enhager 

This entry was posted in Föreläsningar. Bookmark the permalink.